Nieuws


Countryband Windfall; te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlConcert en presentatie DVD ‘Riem de Wolff & Windfall in Concert’.

Na het spectaculaire concert van Tantowi was er nog een hoogtepunt op de Pasar Istimewa te Zeewolde. Met alle macht was er gewerkt aan de productie van de DVD van Riem de Wolff.

Om 20.00 uur was de tentzaal volledig bezet, in gespannen afwachting van Riem.
Met zijn nimmer aflatende energie kwam hij als het ware het podium opgesprongen. Gelanceerd door de lovende woorden van Silvia Elders. En het spektakel brak los.
In een hoog tempo werden de diverse nummers van de DVD gepresenteerd.
De band Windfall zorgde voor een perfecte begeleiding.
Countryband Windfall; te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet concert werd ondersteund door twee Rock & Roll dansparen die een spetterende demonstratie verzorgde op een aantal nummers.
Ook de dansgroep Bunga Melati zorgde voor een visuele vertaling van Oleh Sio.
Riem bracht het publiek in extase.
Ook de fans van weleer waren er, met gesigneerde langspeelplaten en oude foto’s. 
Your Mama Do’t Dance, nu maar het publiek wel!

Countryband Windfall; te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGeorge Kwekel van Kwekel Evenementen keek van de zijkant tevreden toe. Hier kwam loon naar werken.

Een prachtige show werd daar aan het publiek gepresenteerd. Een aardige mevrouw op leeftijd kwam bij Tjampoer.nl eens voorzichtig informeren naar de leeftijd van Riem. Zij was helemaal ondersteboven van zijn optreden.  ‘Dat is toch niet normaal! Wat een energie heeft die man’!

En als verassing voor Riem kwam Tantowi himself onverwacht op het podium. ‘I love every song on this DVD!’ gaf hij als groot compliment aan Riem.
‘Ik ben er trots op dat ik een idool uit mijn jeugd zijn DVD mag overhandigen’.
De twee coryfeeën schudden elkaar de hand en omhelsden elkaar. En het publiek genoot.

Riem zorgde voor een daverend einde van zijn show. Het applaus wat over hem en de band Windfall neerdaalde bewees hoe het publiek genoten had.

23 augustus 2008, verslag van  


Countryband Windfall; te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOp 30 maart 2008 worden er van  Blue Diamonds' Riem de Wolff, begeleid door Windfall, live opnamen gemaakt tijdens een concert in de Flamingo in Hoogvliet.

De live registratie omvat een mix van oude Blue Diamonds hits + enkele tracks van Riem's nieuwe CD.

Daarnaast o.a. een mini documentaire over Riem vanaf de aankomst in Nederland tot aan het heden, vele sfeerbeelden zoals Riem privé, repetities etc.

Reserveren via email


Countryband Windfall; te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMAX Ledendag  groot succes!

Maar liefst 3500 mensen kwamen op 22 april (2007) naar de IJsselhallen in Zwolle.
Daar genoten ze volop van de MAX ledendag, vol bruisende activiteiten en geweldige muziek.

Bron: MAX, nr 3, 2007